Flatmo - Textila inredningar

Att beställa av oss

Vi har utarbetat ett system för beställning som bygger på personlig kontakt för att garantera din belåtenhet.

 

1.

Du tar del av informationen vi har på vår hemsida, eller via telefonkontakt med en av våra kunniga på företaget. Här på hemsidan har vi all information om våra produkter, bland annat hela vår tygkollektion. Vill du ha ett varuprov på något speciellt tyg postar vi givetvis det till dig. Du kan enkelt beställa prover via vår kontaktsida »

 

2.

För att erhålla en offert behöver du förse oss med en planlösning över båten, nödvändiga mått samt specifikationer angående vad du vill att vi skall göra.

 

3.

När vi är överens om uppdragets omfång och pris gör vi ett besök hos dig. Personal från oss kommer ut till båten och har då med sig varuprover på olika tjocklekar på kallskummet, bäddmadrasser, resårmadrasser, mattprover, tyg prover etc. Ja, allt vi har att erbjuda till den marina miljön. Detta gör vi för att säkerställa mått och för att du skall känna dig trygg i ditt köp. Att se prover på materialen, dess färger och känna på olika kvalitéer på plats, är något som vi vet uppskattas hos alla våra kunder. Ett tyg kan se väldigt annorlunda ut när det kommer ner i en något mörkare miljö än uppe i dagsljuset.

 

4.

Efter kundbesöket återkommer vi med ordererkännande med ett exakt pris och leveranstid. Leveranstiden kan variera en del beroende på vilken tid på båtsäsongen vi är i.

 

5.

Slutligen levererar vi varorna till dig. Antingen åker någon av oss från Flatmo ut med dynorna eller så skickar vi med spedition. Sedan är det bara att installera och kontrollera så att allt passar och är till din belåtenhet.