Flatmo - Textila inredningar

Klädsel

Skräddarsytt

Vi tillverkar även skräddarsydda avtagbara klädslar till dynor som är bra, men som behöver fräschas upp med ny klädsel. Den nya klädseln är lätt att både få på och ta av, så när det blir dags för tvätt är det inga problem. Vi förser alla dynors klädslar med blixtlås på minst två sidor.


Om du vill kan vi bygga på dina gamla dynor med en två cm tjock kallskumsplatta för ökad komfort. Att även limma på en luftspaltsmatta i botten för att förhindra att fukt och mögel uppstår ger längre livslängd – valmöjligheter finns.

 

Vi rekommenderar alltid att använda 100 % Trevira CS-tyger för inomhusbruk i husvagn. Du kan göra ett antal tillval, exempelvis kan du få en kederlist – kantband som sys runt dynan som utsmycknad.


Observera att när vi gör ny klädsel till befintliga dynor kommer passformen på dynorna vara den samma som tidigare. En dyna som kanske inte har perfekt passform från början kommer inte att få bättre passform med ny klädsel. Vid dessa tillfällen rekommenderar vi att du snarare beställer helt nya skräddarsydda dynor från oss.

  Klädslar från Flatmo