Flatmo - Textila inredningar

Resårmadrass

När det är dags att välja vilken typ av madrass till Husvagnen ni ska investera i, gör ni ett val att leva med varje semesternatt.

Varför inte sova lika gott på semestern som ni gör hemma? Med hjälp av Flatmo Pocket som både ger en otrolig komfort och en väldigt luftig dyna, Kommer ni garanterat vakna upp utan ömmande rygg och bortdomnande höfter.

 

Tryckfördelningen i en resårmadrass sker huvudsakligen genom ovansiktet som fördelar trycket, så att ni inte känner tryck eller press från enstaka fjädrar. Det är ovanskiktet som avgör hur lång tid madrassen håller sin form. När skummet slits börjar fjädrarna kännas som enstaka tryckpunkter. Därför använder Flatmo Waterlily® (mjukhet i klass med Latex®), av 45 kgs volymvikt, som ökar ligg- komforten samt livslängden.

 

Måttillverkade resårmadrasser har sedan 10 år tillverkats av Flatmo. Eftersom fjädrarna är insydda i ”pockets” formar madrassen sig efter kroppen exemplariskt. Detta ”pocketsystem” gör även att det blir en otroligt luftig dyna, med en luftficka mellan varje pocket  har fukten som kommer från kroppen en chans att andas bort. Denna resårmadrass klär man sen i antingen ett dyntyg ur vår kollektion eller en quiltad madrassväv. Komplettera sedan med en 3 cm bäddmadrass med formsytt lakan till.