Flatmo - Textila inredningar

Resårmadrass

Flatmo Pocket

När du ska välja madrass till lastbilen, kom ihåg att det är ett val att leva med varje natt. Självfallet vill du sova minst lika gott på jobbet som i hemmet!

Vi producerar måttanpassade resårmadrasser för lastbilar sedan 2009. Och vi har erfarenhet av resårmadrasser till båtar sedan slutet av 90-talet. Under dessa år har vi utvecklat en väl fungerande resårmadrass anpassad för den marina miljön, som också passar lastbilar.

Vi kallar vår resårmadrass ”Flatmo Pocket”, en luftig dyna som ger fantastisk komfort – glöm ömmande rygg och bortdomnande höfter. Eftersom fjädrarna är insydda i ”pockets” formar sig madrassen efter kroppen exemplariskt. Uppbyggnaden bildar även ett luftigt ”pocketsystem” som gör att fukten som kommer från kroppen kan ventileras bort.


Stommen med pockets kompletteras med ett tryckfördelande ovanskikt, så att man inte känner tryck eller press från någon enstaka fjäder. Ovanskiktet avgör hur lång tid madrassen håller sin form. Om detta skikt inte har rätt kvalitet eller är utslitet pga lång och trogen tjänst börjar fjädrarna kännas som enstaka tryckpunkter. Vi använder Waterlily®-material med 45 kgs volymvikt till våra ovanskikt (mjukhet i klass med Latex®), vilket ökar liggkomforten och ger maximal livslängd.


Undersidan samt den sidan som ligger mot bäddbotten kompletterar vi med en luftspaltsmatta vilken bildar en spärr mot fukt och kondens underifrån. Vi klär sedan madrassen med ett dyntyg ur vår kollektion.

Flatmo Pocket är en underhållsfri madrass med högsta komfort och maximal livslängd. För att få exakt passform jobbar vi alltid med fullskaliga pappersmallar och skräddarsyr varje dyna för perfekt resultat.

 

Resårmadrasser från Flatmo

 

Bäddmadrass från Faltmo